Ιππασία

Η ιππασία δεν είναι απλά ένα άθλημα που αναπτύξει κινητικές δεξιότητες. Είναι κάτι ξεχωριστό, διαμορφώνει προσωπικότητα.

Στα πρώτα μαθήματα υπάρχει μόνο ένας αθλούμενος με τον εκπαιδευτή ώστε ο πρώτος να κατανοήσει τα πρώτα βασικά βήματα. Στην συνέχεια μπαίνει σε ολιγομελή γκρουπ.

Διατίθεται ο απαραίτητος εξοπλισμός όπως επίσης και 10 άρτια άλογα κατάλληλα εκπαιδευμένα για παιδιά και ενήλικες.

Τα μαθήματα γίνονται καθημερινές (εκτός Δευτέρας) πρωινές και απογευματινές ώρες.Απευθύνονται σε παιδιά 5 ετών και άνω και σε ενήλικες.

FAQs

Η ιππασία είναι ένα άθλημα το οποίο: 

  • Αναπτύσει κινητικές δεξιότητες
  • Διαμορφώνει προσωπικότητα
  • Προσφέρει επαφή με την φύση
  • Είναι κάτι διαφορετικό

Ιππασία στην σχολή μας μπορεί να ξεκινήσει κάποιο παιδί από την ηλικία την 5 ετών και άνω. Επίσης, είναι προσιτή και σε ενήλικες.

Τα μαθήματα γίνονται καθημερινές εκτός από τις Δευτέρες και τις εθνικές αργίες/εορτές

Βεβαίως! Καθότι τα μαθήματα απευθύνονται σε ενήλικες αλλά και σε παιδιά άνω των 5 ετών. Είναι το κατάλληλο άθλημα για να έρθει το παιδί σε άμεση επαφή με την φύση.

Στην σχολή ιππασίας Εκάλης διαθέτουμε 10 άρτια εκπαιδευμένα άλογα κατάλληλα για παιδιά. Σε κάθε μάθημα τηρούνται όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τον νόμο όπως κράνος ασφαλείας, ηνία πρόσφατα αλλαγμένα κλπ.

Επιπροσθέτως, στην περίπτωση ατυχήματος όλοι οι μαθητευόμενοι καλύπτονται από την ασφάλεια αστικής ευθύνης της σχολής.

Συνήθως προτρέπουμε τον κόσμο να έρθει σε άμεση επικοινωνία μαζί μας για να ενημερωθεί περαιτέρω για το άθλημα πριν φτάσουμε στο κομμάτι του κόστους. Τι περιμένεις λοιπόν ? Επικοινώνησε μαζί μας σήμερα κιόλας

Πρώτο μας μέλημα είναι η ασφάλεια των αθλούμενων

Η σχολή παρέχει ασφάλεια αστικής ευθύνης σε όλους τους μαθητευόμενους.